2 Mayıs 2012 Çarşamba

Anneler Günü’ne Özel ‘Anne-Kız’ Pijama Takımları


 Annesinin izinden giden küçük kızlar, annelerine olan sonsuz sevgilerini göstermenin en özel zamanlarından biri olan Anneler Günü’nde onlara anlamlı hediyeler veriyorlar. Yeni İnci’nin özel günler için tasarladığı ürün grupları Anneler Günü’nde de kendini gösteriyor. 2012 yazına ait koleksiyonda yer alan “Anne- Kız” ev giyim ürünleri, anneleriyle aynı giyinmekten keyif alanlar için tasarlandı. Anneler Günü için ideal bir hediye olan anne kız pijama takımları, esprili ve renkli karakterlere hayat veriyor.


Anneler Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen Yeni İnci, 2012 yaz koleksiyonunda yer alan Anne- Kız ev giyim ürünleriyle Anneler Günü için yaşanan tatlı hediye telaşına son veriyor.  Anneleriyle aynı kıyafetleri giymekten keyif alan minik kızlar, Anneler Günü’nde Yeni İnci’nin esprili anne kız pijama takımlarıyla tanışıyorlar.


Anneler Günü için zengin hediye seçenekleri sunan Yeni İnci, su yeşili, narçiçeği ve pembenin tonlarından oluşan pijama takımları ile anne ve kızları aynı tasarımlarla buluşturuyor. Üzerlerinde minik kızlar, kalp figürleri ve esprili hayvanların yer aldığı anne-kız ev giyim ürünleri, Anneler Günü’nün en keyifli hediye alternatifleri arasında yer alıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder