8 Mayıs 2013 Çarşamba

Met Gala 2013'e Yakından Bakalım



Moda, kırmızı halı ve Hollywood deyince yılın en önemli etkinliklerinden olan MET Gala dün akşam New York’ta gerçekleşti. Bu yılın konsepti “Punk: Chaos to couture” idi. Yıldızlardan da bu konsepte uygun olarak punk tarzı saç, makyaj ve kıyafetlerle geceye katılanlar oldu. Tabii punkın yanından bile geçmeyen hanım hanımcık ünlülerde kırmızı halıda arz-ı endam etti.


Gecenin dikkat çeken isimleri arasında yıllardır saçlarını siyah görmeye alıştığımız Anne Hathaway vardı. Sarı saçlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken güzel yıldız Valentino elbisesiyle çok şıktı. Geceye damga vuran isimlerden biri de hiç kuşkusuz Beyonce idi. Tabii ki rüküşlüğü ile :) 31 yaşındaki şarkıcı Givenchy tasarımı ile çok konuşulduğu doğru ama rüküşlüğü ile :)

Sarah Jessica Parker da kıyafetiyle parmak ısırtan ünlülerin başında geldi. Ünlü yıldız Giles elbisesi ve Christian Louboutin çizmeleri ve punk saç modeliyle tek kelimeyle harikaydı.



Ve gelelim Sienna Miller'a galanın temasına uygun muhteşem görüntüsüyle ünlü yıldız herkese "Bu işi biliyor" dedirtti. Sade beyaz bir elbise üzerine Burberry ceketiyle tüm alkışları haketti. Miller'ın aksesuarlarını da es geçmemek gerekiyor zira çok başarılıydı. Hemen belirteyim Cara Delevinge siyah Burberry kıyafetiyle görünce bir an aklıma Sienna Miller geldi. Kararı siz verin...



Miley Cyrus o gece kendisine işte punk kadını budur dedirtti. Güzel yıldız Marc Jacobs imzalı elbisesi ve duruşuyla çok beğenildi.

Met Gala 2013'te zımbalar, çiviler, fileler, abartılı makyajlar ve saçlar çok revaçtaydı. İyisiyle kötüsüyle bir kırmızı halıyı daha geride bıraktık. Gelsin diğer galalar...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder