26 Eylül 2013 Perşembe

Düğün Fotoğrafları Nasıl Olmalı?



Bir kadın için en özel iki gün vardır. Biri evlendiği gün diğeri ise anne olduğu gün :) Evliliğin en güzel anı ise hiç kuşkusuz bunu ölümsüz kılan fotoğraf çekimidir. O günle ilgili her şey uçar gider ama düğün fotoları baki kalır. Son yıllarda bunun önemini farkeden biz bayanlarda fotoğraf çekimlerine her şeyden çok önem verir olduk.



Hangi fotoğrafçıyı tutarsanız tutun, o gün için kiminle anlaşırsanız anlaşın eğer doğal değilseniz o fotolarda hep bir şey eksik kalıyor. Fotoğraf çekimlerinizin iyi olması için pahalı prodüksiyona gerek yok! Fotoğraf çekiminiz için öncelikle nasıl düğün fotoğrafları istiyorsunuz ona karar verin; eğlenceli, değişik, masalsı, sade, yaratıcı ondan sonra ise her şey sizin rahatlığınıza fotoğrafçınızın ise yeteneğine kalıyor.



Düğün fotoğraflarınızın iyi olmasını istiyorsanız öncelikle bu işi görev olarak görmememiz gerekiyor. Gerçekten istemelisiniz ve bu enerjiyi karşınızdaki fotoğrafçınıza yansıtmalısınız. Ondan sonra her şey çorap söküğü gibi geliyor zaten. Kasılmanıza, heyecan yapmanıza gerek yok sadece isteyin yeter.



Bakın Ebru&Ozan istemiş ve sonuç ortada. Fotoğraflardan bana yansıyan sadece eğlenen iki insan ve muhteşem pozlar :) Nagihan'ı da unutmamak lazım siz iyi bir ekipsiniz darısı doğum fotoğraflarına :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder