20 Şubat 2012 Pazartesi

Yeni İnci'den Kadınlara Özel...



Yeni İnci, sağlığınızı çıtçıtlı body’lerle koruyor.



Yeni İnci, soğuk kış günlerini kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde hemen hemen her kadının ihtiyaç duyduğu çıtçıtlı bodylerinde krem, beyaz, siyah ve gri renk alternatifleri sunuyor. Özellikle soğuk algınlığından dolayı ortaya çıkan bel ağrılarını önleyen çıt çıtlı bodyler, tamamen pamuklu kumaştan üretildiği için vücuda zararı dokunmuyor.

İç giyim konusunda ihtisaslaşmış markaların başında gelen Yeni İnci,  soğuk kış günlerinde de kadınların imdadına yetişiyor.  Kış aylarının yoğun bir şekilde yaşandığı bu günlerde kadınların kurtarıcısı olan çıtçıtlı bodyler, bel ve karın bölgesini kapattığı için özellikle düşük bel kıyafetlerin altına giymek için tercih ediliyor.


Yeni İnci’nin vücudun farklı bölgelerine değişik basınç uygulayarak düzgün bir form kazandıran çıtçıtlı bodyleri kimyasal katkı maddesi kullanılmadan üretiliyor. Ürünlerin tümünde AZO Testi Belgesi yer alıyor.  Pamuklu kumaştan üretilen bodyler, soğuk günlerde sağlığına düşkün kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Uzun ve kısa kollu, oval ve dik yaka, ip ve kalın askılı seçenekleriyle seçkin satış noktalarında aynı fiyat garantisi ile satışa sunulan çıtçıtlı bodyler; S,M, L ve XL beden alternatifleri ile raflardaki yerini alıyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder