5 Nisan 2012 Perşembe

2012 İlkbahar-Yaz Saç Trendleri...


2012 ilkbahar-yaz sezonunda saçlarda ne moda bilmek istiyorsanız bu haber tam size göre...

AT KUYRUĞU



Bu sezon at kuyruğu ilkbahar yaz defilelerine hükmetti desek yeridir. Donna Karen'de bu sezon defilelerinde at kuyruğu kullanan moda evlerinden... Aksesuarları da unutmayın derim. At kuyruğunu mükemmelleştirmek için saçınızı sıkıca germeniz gerekir. Bu tarz sayesinde yüzünüz daha bir gergin olacaktır. Aynı zamanda at kuyruğunu orta yükseklikteki topuklu ayakkabılarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

YANDAN AYRIK SAÇ



Bu sezonun saç trendlerinden biri de yandan ayrık saç modeli... Baharda bu saç modelini hafife almayın. Bu tarz size sofistike bir görünüm kazandıracaktır. Yandan ayırdığınız saçı arkadan at kuyruğu şeklinde toplarsanız, iş yaşamı için güzel bir saç modeli olabilir.

SAÇLARDA AKSESUAR


Bu sezon bir diğer saç trendi de aksesuar. Chanel 2012 ilkbahar-yaz sezonu defilelerinde saçlarda aksesuarı kullanan moda evlerinden bir tanesi... Bu sezon gönülleri çalmak için saçlarda inci aksesuarnı unutmayın! Saçınızda inci aksesuarını denerken saçınıza ıslak bir görüntü verirseniz daha güzel olacaktır... Gucci kızları bu sezon at kuyruklarının etrafına metaller kullandı. Sizde saçınızda aksesuar olarak metalleri kullanabilirsiniz. Saç bantlarını bu sezon sakın hafife almayın. Bu sezon görünüşünüzü değiştirmek için onlara ihtiyacınız olacak... Çarpıcı altın aksesuarlar saçınıza hoş bir görüntü katacaktır.

ISLAK GÖRÜNÜM


Islak görünümlü saçlar 2012 ilkbahar-yaz sezonunda pek bir moda... Spor bir şıklık elde etmek istiyorsanız ıslak saçlar tam size göre... Islak görünüm veren jöleyi daha önce yıkadığınız saçınıza sürün ve örün böylece istediğiniz görüntüyü elde etmiş olacaksınız...

ÖRGÜ


Alexander McQueen moda evi bu sezon podyumda örgü saçlara yer vermesiyle bu saç şeklinide hayatımıza soktu. Değişik yıllarda modanın yörüngesine giren örgü saçlar bu zezon yine çok moda... 90'ların modası olan mısır örgüyü kullanmayı unutmayın... Basit yandan saç örgüsüyle asi bir görünüşe sahip olmak sizin elinizde...

ORTADAN AYRIK SAÇLAR




Serin ve rahat tarzı sevenler için iyi haber: Ayna karşısında daha az zaman harcamak isteyenler bu sezon çok sevinecek çünkü ortadan ayrık doğal saçlar geri geldi. Katlı saçlar için bu tarz yakışacak diye düşünüyorum.

HACİM



Saçlarda hacim bu sezonun trendleri arasında yerini aldı. Fendi bu sezon podyumda hacimli saçları kullandı.

2 yorum:

  1. örgülü olanı çok beğendim :) keşke uzun olsa saçlarım :(

    YanıtlaSil
  2. Didem umarım biran önce saçların uzar:))

    YanıtlaSil