10 Nisan 2012 Salı

Bu Yazın İddialı Renkleri DKNY JEANS’te

Pantolon 369 TL- Canta 329 TL

 Trendleri yakından takip eden kadın ve erkeğin vazgeçilmez markası DKNY JEANS, İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonunu şehrin yenilikçi tarz ve kültürünü kutluyor. Günlük hayatın vazgeçilmezi denimleri yeni koleksiyonunda sıra dışı bir tarzla yorumlayan DKNY JEANS, kadın ve erkekler için tasarladığı modellerinde başarısını ortaya koyuyor.

Denimlerdeki ustalığını trikolara, montlara ve gömleklere de yansıtan DKNY JEANS, dünya modasını yakından takip eden kadın ve erkeklerin tüm ihtiyaçlarına sıra dışı tasarımlarıyla cevap veriyor.
Denim gömleK 449 TL- Denim pantolon 439 TL

Renkleri sıradan olmaktan çıkaran bir 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonu hazırlayan DKNY JEANS; yaratıcı ve benzersiz tarzları ifade eden resim şıklığında motorcu jean pantolonları, kasten kusurlu çiçek desenlerine bürünmüş köşeli dikişlere sahip jileler ve redingotları, pop renklerde fermuarların neşe kattığı tünik ve askılı bluzları tarz sahiplerinin beğenisine sunuyor.

2012’nin moda renkleri sarı, mavi ve pembeyi kadın denimlere uyarlayan DKNY JEANS, dar kesim ve paçadan kıvırmalı modelleriyle dikkat çekiyor. Gökkuşağını andıran tasarımlara imza atan DKNY JEANS, erkekler için de beyaz, lacivert ve taşlanmış modelleriyle yaz aylarını renklendiriyor.
DKNY Jeans- Kadın 439 TL
1950’li yıllardan ilham alınarak tasarlanan renkli denim modelleri, üzerine giyilecek benzer ya da zıt renklerdeki body ve t-shirt’lerle de keyifli bir uyum sağlıyor.

En yoğun biçimde ağartılmış denimlerde, pembe ve yosun grisi tonlara geçişler dikkat çekiyor. Renk bloklarında cesur ve coşkulu yansımaları öne çıkaran DKNY JEANS’in dikişsiz denimlere çekicilik katan taşlama izleriyle sezona yön veriyor.

DKNY Jeans Denim- Erkek 399 TL

Açıktan koyuya yıkanmış denimlerde mimari tarzda dikişlere yer veren DKNY JEANS’in ağartılmış dar jean pantolonları sprey boyalı kemerlerle de eşleşebiliyor.  

Tasarımlarında öncelikli olarak 18- 35 yaş arasını hedef alan DKNY JEANS’in İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonunda; jean pantolonlar, jileler ve redingotlar, gömlekler, tünik ve askılı bluzlar yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder