25 Temmuz 2013 Perşembe

Kate Middleton Puantiyeli Elbisesiyle Kimden İlham Aldı?



Tüm dünyanın konuştuğu bebek nihayet doğdu :) İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ile eşi Kate önceki gün dünyaya gelen oğullarını tüm dünyayla aynı anda tanıştırdı. Kalabalık bir basın ordusunun hastane önünde beklediği gruba halk tarafından da büyük ilgi vardı. Mavi puantiyeli bir kıyafetle basın karşısına çıkan Cambridge Düşesi seçtiği kıyafetle  de ilgi odağı oldu. Kate Middleton'ın hastane çıkışında giydiği elbise İngiliz basını tarafından yıllar önce Diana'nın oğlu William'ın doğum sonrası giydiği elbiseye benzetildi.



Saçlarını her zaman kullandığı gibi dalgalı fön yaptıran Düşes sade fakat şık bir görüntü veriyordu.

Düşesin her giydiği kıyafetin olay olduğunu ve özellikle İngiliz halkı tarafından kapış kapış alındığını düşünürsek bu kıyafetin de yok satacağı su götürmez bir gerçekti. Fakat elbisenin tasarımcı markasından tarafından birçok bayanı üzen açıklama çok geç olmadan geldi. Jenny Peckham tarafından Middleton için özel hazırlanan  bu puantiyeli elbise hakkında konuşan markanın sözcüsü Blaire McColl, elbisenin tek olduğunu ve satışa sunmayı düşünmediklerini belirtti. Bu açıklamadan sonra ben yine de bu elbisenin türevlerinin çıkacağına inanıyorum.



Bu arada Cambridge Dükü William ile eşi Kate, önceki gün dünyaya gelen erkek bebeklerine "George Alexander Louis" ismini verdi. George, aynı zamanda İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in babasının da ismi... 1936 yılında tahta çıkan Kral 6. George, 1952 yılında hayatını kaybetmişti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder