25 Kasım 2013 Pazartesi

Amerikan Müzik Ödülleri'nde Şıklık Yarışı


Amerikan Müzik Ödülleri (AMAS) sahiplerini buldu. Geceye Justin Timberlake, Christina Aguilera, Ariana Grande, Rihanna, Katy Perry, Jennifer Lopez, Miley Cyrus ve One Direction  gibi pek çok ünlü isim katıldı. Gecede ödülden çok ünlülerin şovları ve kıyafetleri her zamanki gibi ön plandaydı.

Amerikan Müzik Ödülleri'nin kazananları:

Yılın Single'ı: "Cruise" (Florida Georgia Line featuring Nelly)
Yılın pop/rock kadın sanatçısı: Taylor Swift
Yılın pop/rock erkek sanatçısı: Justin Timberlake
Pop/rock grubu: One Direction
Pop/rock albümü: "Take Me Home" (One Direction)
Kadın country sanatçısı: Taylor Swift
Erkek country sanatçısı: Luke Bryan
Country grubu: Lady Antebellum
Country albümü: "Red" (Taylor Swift)
Rap/hip-hop sanatçısı: Macklemore & Ryan Lewis
Rap/hip-hop albümü: "The Heist" (Macklemore & Ryan Lewis)
Kadın soul/R&B sanatçısı: Rihanna
Erkek soul/R&B sanatçısı: Justin Timberlake
Soul/R&B albümü: "The 20/20 Experience" (Justin Timberlake)
Alternatif rock sanatçısı: Imagine Dragons
Latin sanatçı: Marc Anthony
Elektronik dans müziği sanatçısı: Avicii

2013 Amerikan Müzik Ödülleri (AMAS)'de kırmızı hakıda ve sahnede kim ne giymiş merak edenler fotoğrafalara bakabilir :)




Jennifer Lopez Amerikan Müzik Ödülleri'de yine kışkırtıcı ve seksi bir kıyafetle salınıyordu. Seksi şarkıcı geceye Zuhair Murad imzalı uzun kollu bronz bir elbiseyle katılmıştı. Ne yalan söyleyeyim yüksek yaka sırtı açık elbiseyle Lopez her zamanki gibi formundaydı. Hemen belirteyim elbise Zuhair Murad'ın 2013 Kış Koleksiyonu'ndan...


Katy Perry Oscar de la Renta'nın 2014 İlkbahar Koleksiyonu'ndan tarcına uygun şık bir gece elbisesi giymişti. Çoğu zaman sevimli ve değişik kıyafetler giymeyi seven ünlü şarkıcı şekerlikte yine kuralı bozmamıştı.


Keşha sıkıcı bir siyah elbiseyle...



Lady Gaga Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde kırmızı halıya Versace imzalı lila bir elbiseyle katılmıştı. Bu rengi kendisine yakıştırmasamda Lady Gaga gecede yaptığı sahne şovuyla yine kendisini izleyenlere parmak ısırttı.

Miley Cyrus'ta gecede beyaz rengi tercih eden yıldızların arasındaydı. Son zamanlarda yarı çıplak kamera karşısına geçen Cyrus gecede Versus Versace'den takım elbise seçerek herkesi şaşırttı.


Amerika'nın en çok takip edilen yıldızlarından biri Nicole Richie eski popileritesini kaybetsede şimdilerde tasarımlarıyla ön planda.  Nicole Richie ödül törenine beyaz bir elbiseyle katıldı. Artık biliyorsunuz bu kış beyaz çok moda. Elbise Emilio Pucci'nin 2014 bahar koleksiyonuna ait. Beyaz elbisesini altın renkli aksesuarlarala zenginleştiren  Richie gecede oldukça şık ve seksi görünüyordu.





Taylor Swift gecenin en şanslı şarkıcılarından biriydi. Nasıl olmasın güzel şarkıcı evine 4 ödülle birden döndü. Gecede altın suyuna batırılmış gibi giyinen Swift'in mini elbisesi Julien MacDonald imzalıydı.


Heidi Klum geceye siyah, saçaklı Marchesa elbisesiyle katılmıştı.


Kelly Osbourne mor saçlarıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder