26 Kasım 2013 Salı

Büyük Göğüslü Bayanlar Nasıl Giyinmeli?


Daha önce baseni olan bayanların nasıl giyinmesi gerektiğini anlattığım haberim büyük ilgi gördü. Bu konuda gerçekten bazılarımızın yardıma ihtiyacı olduğu kesin!

Büyük göğüsü olanlar öncelikle göğüs tarafında fırfırı ve fiyongu olan modellerden uzak durmalı. Dikkati sorunsuz bölgelere çekmekte fayda var :) Eğer büyük göğüslü bayanlar her şeye rağmen fırfırlı ve fiyonklu modelleri tercih ederlerse tek yaptıkları büyük olan göğüslerini daha da büyük göstermek olacaktır.



Ve büyük göğüslü kadınların kaçınması gereken bir diğer giyim şekli de yüksek yakalı ve boğazlı kıyafetler... Eğer göğüsleriniz büyükse V yakalı elbise ve kazaklar size daha uygun olacaktır. Çünkü yaka oyuntuları daha küçük bir göğüs görünümü sağlar... Tabii siz yine de dekolteyi güzel görünecek diye Christina Hendricks kadar açmak zorunda değilsiniz. :)



Artık yatay çizgilerin sizi olduğunuzdan daha geniş gösterdiğini biliyorsunuz. Yatay çizgili kıyafetleri göğüs kısmında kullanmayın.

 Göğüslerinizi küçük göstermek için üst bölgede koyu renkleri tercih etmelisiniz. Canlı renkli ve desenli kıyafetleri vücudunuzun alt kısmında kullanırsanız daha doğru bir seçim olacaktır.



Büyük göğüslü bayanlar, gelinlik seçerken dekolteyi göğüse vermekten kaçının zira dikkati farklı noktalara çekmeniz gerekiyor. Düğününüzde rahatça hareket etmek istiyorsanız straplez modeller size göre değil. Onun yerine göğüsü toparlayan askılı bir model tercih edebilirsiniz. İyi bir iç çamaşırıyla bu işi toparlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder