3 Şubat 2014 Pazartesi

2014'te Gelinlik Modası

2014'te gelin olacakları eminim şimdiden gelinlik telaşı sarmıştır. Ben de bugün size 2014 gelinliklerinde neler moda kısaca bahsetmek istiyorum. "Beyaz tamam da ben beyaz gelinlik giymek istemiyorum." diyenler için küçük bir sürpriz! bu sene pembe elbise gibi gelinlikler çok moda! Yine danteller gelin adaylarının vazgeçilmezi olacak. İşte 2014 gelinlik modasında 6 trend!

KISA GELİNLİK MODASI

"Ne kısa gelinlik mi?" demeyin çünkü 2014'te kısa gelinlikler çok moda! Farklı ve dikkat çekici olmak için iyi bir fırsat olabilir! Gelinliğinizin boyunu diz üstünde seçebileceğiniz gibi bilekte biten bir model de seçebilirsiniz. Yine önleri kısa, arkası uzun gelinlik de hiç fena olmaz! Bu ayakkabınızı göstermek için güzel bir fırsat olabilir, ne dersiniz?







BOLERO MODASI

İlkbahar da ya da sonbaharda mı evlenmek istiyorsun o zaman gelinlik üzerine bolero modası tam sana göre! Tabii klasik anneanne bolerolarından farklı olarak süslü, işlemeli boleroları düşünebilirsiniz çünkü 2014 gelinlik modasında var.







TÜY MODASI

2014 gelinlik defilelerinde en çok dikkat çeken trendlerin başında tüy modası geliyor. Hatta parti elbiselerinin bile klasik bir gelinliğe dönüştüğünü görebilirsiniz.







PEMBE MODASI

"Beyaz gelinlik giymek istemiyorum." diyenler buraya çünkü 2014'te pembe gelinlikler pek bir moda! Özellikle beyaza yakın uçuk pembe gelinliklerin çok tercih edileceğini düşünüyorum. Bakalım pembe gelinlik modası size uyacak mı?







GÜL MODASI

Zaten bir düğünü çiçeksiz düşünmek çok zor. Düğün ve çiçek gerçekten bu mutlu gününüzde güzel bir ikili fakat bu sefer organizasyonda değil de gelinliklerde tasarımcılar çiçek motifine çok sık yer vermiş. Hemen hemen bütün gelinliklerde çiçek motiflerine rastlayabilirisiniz.







DANTEL KOLLAR

Bu sene gelinlik kollarında dantel, çok moda! Özellikle İngiliz prensesi Kate Middleton'ın düğününden sonra çok popüler olan gelinlik kollarında dantel modası, anlaşılan o ki tasarımcıları da etkilemiş.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder