21 Şubat 2014 Cuma

Angelina Jolie'nin Maskülen Tarzı

Son yıllarda maskülen giyim tarzı iyice popülerleşti. Hemen hemen birçok kadının dolabında kadınsı çizgilere sahip bir takım elbise mutlaka bulunuyor. Özellikle kıyafetin içinde rahat hissetmek isteyen ve güçlü bir imaj oluşturan kadınların giyim tarzı olarak görebiliriz. Burada önemli olan maskülen tarzınıza kadınsı dokunuşlar yapmanız. Bunu gerek seçtiğiniz takım elbisenin formu ile gerekse seçtiğiniz aksesuarlarla yapabilirsiniz. Hemen belirteyim blazer tarzı ceketler de bu giyim tarzının vazgeçilmezleri arasında.


Fular, kemer, kravat ve şapkaların sıklıkla kullanıldığı maskülen modasında en çok siyah renk tercih ediliyor. Onu beyaz ve kırmızı renk takip ediyor.

Yurt dışında bu akımı yakıntan takip eden ünlülerin başında kesinlikle Angelina Jolie geliyor. En son BAFTA Ödül Töreni'nde giydiği Saint Laurent takım elbiseyle herkesi kendine hayran bıraktı. Jolie takım elbisenin içinde oldukça seksi görünüyordu. Bu Angelina Jolie'nin kırmızı halıda ilk takım elbisesi değildi. Güzel yıldız birçok kez kırmızı halıda takım elbiseyle sevenlerinin karşısına çıktı.

İşte geçmişten günümüze Angelina Jolie'nin maskülen tarzı...












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder