20 Mayıs 2014 Salı

67. Cannes Film Festivali'nde Kırmızı Halı



67. Cannes Film Festivali trafik kazasında hayatını kaybeden Monaco Prensesi ve sinema oyuncusu Grace Kelly’nin hayatını konu alan "Grace of Monaco" filminin yarışma dışı gösterimiyle geçtiğimiz günlerde başladı.

Nicole Kidman'a, "kırmızı halı" geçidinde büyük ilgi gördü. Nasıl görmesin? İlerleyen yaşına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmediği görülen aktristtin giydiği mavi elbise çok şıktı. Nicole Kidman'ın saks mavisi işlemeli elbisesi Armani Prive imzalıydı.

Galada dikkat çeken isimlerden bir diğeri ise Zoe Saldana idi. Güzel yıldız geceye beyaz Victoria Beckham imzalı bir gece elbisesiyle katılmıştı. Elbisenin belindeki zincir detayı çok hoştu. Hep söylüyorum bir kez daha altını çizeyim bu sezon beyaz çok moda ve ünlüler son dönemde beyaz renge açılışlarda ve galalarda daha çok yer veriyorlar. Saldana'nın elbisesinin alt kısmı pileliydi. Bu sezonun bir başka detayı da pileler. Galada beyaz tercih eden bir başka kişi ise Laetitia Casta idi.

Uzun zamandır ortalarda görmediğim Paz Vega ise Elie Saab imzalı işlemeli elbisesiyle kırmızı halıda boy gösterdi. Blake Lively'de bordo bacak dekolteli elbisesiyle göz kamaştırıyordu.

İşte Cannes'da "Grace of Monaco" premiyerindeki kırmızı halı seronomisi...










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder