6 Mayıs 2014 Salı

MET Gala 2014 Kırmızı Halı Detayları Burada


Ve beklenen moda şöleni gerçekleşti. New York Met Museum'da 10 Ağustos'a kadar açık kalacak olan Modanın Ötesinde Charles James sergisinin açılış daveti 2014 Met Gala dün akşam gerçekleşti.

Birbirinden ünlü isimlerin şıklık yarışına girdiği gecenin detayları Bengü ile Hayat'ta! "Kimler ne giymiş?" merak ediyorsanız takipte kalın! İlk görüntümüz Blake Lively, Emma Stone ve  Naomi Watts'tan... Üç ünlü üçü de birbirinden güzel ve şık. Üçü de çok şık ama Emma Stone bir başka şık duruyor. Tabi benim gözümde :) Stone'un giyim tarzını gerçekten çok beğeniyorum. Bana göre farklı ve şık giyinen isimlerden biri kendisi. Pembe kısa üst ve fuşya rengi etek ile yaşına uygun modern bir görüntü çiziyor. Örme saçlar bu sene çok moda hemen belirtelim.



Blake Lively'in Gucci Premiere ipek şifon elbisesi gerçekten çok şıktı. Yana aldığı dalgalı saçlarıyla Lively, yine bu senenin modasını yansıtıyordu. Naomi Watts siyah-beyaz Givenchy Haute Couture elbisesi ile adeta kuğuyu andırıyordu.


Diane Kruger Met Gala 2014'te Hugo Boss markalı yandan pileli açık mavi bir elbise seçmişti. Elbisesi çok karmaşık ve son zamanlarda giydiği en sevimsiz elbise diyebilirim. Kruger beni neredeyse ilk defa hayal kırıklığına uğrattı. Ve son olarak, Karolina Kurkova'nın elbise detayına bakalım. Kurkova'nın Marchesa saten organze elbisesi gerçekten çok şıktı. Elbisedeki çiçek detayları çok iyi düşünülmüştü. Karolina Kurkova bu elbise ve güzelliğiyle adeta heykeli andırıyordu. Soğuk bu kadın ya :) Siz hangi ünlüyü beğendiniz? Fikrinizi benimle paylaşmak isterseniz beklerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder