4 Haziran 2014 Çarşamba

DESA’dan Babalar Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri…


 DESA, Babalar Günü’nde çocukluğunuzun gizli kahramanı babanız için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Ayakkabıdan kemere, çantadan cekete birçok özel ürün DESA mağazalarında ve www.desa.com.tr adresinde…

Koleksiyonlarında şıklığı ve kaliteyi bir arada sunan DESA, Babalar Günü’nü 2014 yaz erkek koleksiyonunun en hit parçaları ile kutluyor.

Şıklığından taviz vermeyen babalar için deri kemer, cüzdan ve evrak çantası, sportif babalar için bomber ceket ve spor ayakkabı, trendi babalar içinse biker deri ceket ile nubuk ve deri ayakkabı seçenekleri ve çok daha fazlası DESA mağazalarında ve www.desa.com.tr adresinde babanızı mutlu etmeyi bekliyor.


Koleksiyonlarındaki deri giyim, çanta ve ayakkabı tasarımlarıyla erkeklerin dikkatini çeken DESA, Babalar Günü’ne özel sunduğu tasarımlarla farklı ve kaliteli hediye seçeneklerini çocukluğunuzun gizli kahramanı DESA babalarının beğenisine sunuyor.

Alışveriş yapmak için vakitsizlikten yakınıyor ve babanız için özel bir hediye arıyorsanız, www.desa.com.tr sanal mağazadan 7 gün 24 saat alışveriş yapma fırsatını kaçırmayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder