30 Mart 2012 Cuma

'50 Yıl Garanti Belgesi' Olur mu Demeyin?..

Dünya çapındaki ödülleriyle saat sektörünün prestijli markalarından Rotary, saatlerinde ’50 yıl garanti’ dönemine giriyor. Rotary saati satın alan kişilere alışıverişlerinde standart garanti belgesinin yanında bir de ‘50 Yıl Garanti Belgesi’ veriliyor.


Tasarımlarındaki kusursuz detaylarla dikkat çeken ve dünya çapındaki ödülleriyle saat sektörünün prestijli markalarından olan Rotary, rakiplerini kıskandıracak bir adım atıyor.

Seçkin ve ayrıcalıklı zevklere hitap eden modelleriyle hedef kitlesi tarafından yoğun ilgi gören Rotary, sektörde bir ilk olan ‘50 Yıl Garanti Belgesi’ dönemine giriyor.

İsviçre’de üretilen ve tasarımı asalate dönüştüren saat markası Rotary, saat satın alan kişilere alışıverişlerinde standart garanti belgesinin yanında bir de ‘50 Yıl Garanti Belgesi’ veriyor.

Saati satın alan tüketicinin, bu belge ile birlikte www.sezginsaat.com/rotary adresine girerek garantisini aktif hale getirmesi gerekiyor. Ayrıca bu ayrıcalıktan yararlanabilmek için 3 yılda bir Rotary yetkili servisine gidilip, saatin gerekli bakımlarının yaptırılması yeterli oluyor.

Modellerinde ‘dayanıklılık’ ve ‘kalite’ gibi unsurlara büyük önem veren Rotary, hedef kitlesine sunduğu ’50 yıl garanti’ dönemi ile bileklerinde Rotary şıklığını taşıyan herkesi ‘ayrıcalıklı’ da kılıyor.

Rotary saatlerine Türkiye’nin farklı bölgelerindeki yüzlerce seçkin satış noktasından ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder