7 Mart 2012 Çarşamba

Yargıcı 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile Büyülüyor...



YARGICI, 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonu ile sizi büyüleyici sahillerin ve  taptaze çiçek bahçelerinin renklerini keşfetmeye davet ediyor.



Hayatın tazelenmeye başladığı baharın ilk günlerinde hissedilen yenilenme duygusunu yansıtan derin maviler, ekru ve bej tonları, sim detaylı marin t-shirtler, yıkama efektli gabardin pantolonlar, hasır çantalar ve indigo çiçek desenli espadriller, günlük  yaşam tarzını şık bir rahatlıkla stilinize yansıtıyor.

Natürel tonların kullanıldığı çiçek aplikeli ipeksi bluzlar, diz üstüne dökülen etekler ve metalik ipliklerle dokunan buklet ceketlerden oluşan zarif Yargıcı koleksiyonu, sizi anında neşelendirecek seçkin zevkleri ufak detaylar ile birlikte sunuyor.



Lacivertten, su mavisine kadar tüm deniz mavilerinin bir araya geldiği yeni koleksiyon, ilkbahar esintilerinin yerini sıcak yaz günlerine bıraktığı dönemlerde ise deniz kokusuyla canlanan doğadaki çiçeklerin güzelliğini, koleksiyonda kullanılan gül desenleri ile ön plana çıkarıyor.

Alışverişe çıkmaya zamanınız mı yok? Hiç üzelmeyin YARGICI bunu da düşündü ve online alışveriş sitesi http://shop.yargici.com.tr/ ile hayranlarına farklı bir alışveriş keyfi yaşatıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder