1 Mart 2012 Perşembe

Yeni İnci, Kadınlar Günü'nü Kutluyor




Kadınlar Günü'nü unutulmaz kılmak isteyen Yeni İnci, zengin ürün seçenekleriyle farklı alternatifler sunuyor. Pijama grubunda Mart ayı boyunca etiket üzerinden yüzde 30 indirim yapacak olan Yeni İnci, 8 Mart Kadınlar Günü’nü tüm aya yayıyor.



Kadın, erkek ve çocuklar için sağlıklı ve şık pijamalar tasarlayan Yeni İnci, AZO testinden geçmiş yüzde yüz pamuklu kumaşıyla rahatlığın öne çıktığı ürünlerinde Kadınlar Günü’ne özel cazip indirimler yapıyor.
2009 yılından bu yana satışını yaptığı kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları olan Homewear ev giysisi markasıyla evde geçirdiğiniz zamana şıklık katan Yeni İnci, Mart ayı boyunca tüm pijama grubunda yüzde 30 indirim uyguluyor. Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan kampanya Yeni İnci’nin Nişantaşı, Fatih, Eminönü ve Bayrampaşa’daki mağazalarında geçerli oluyor.



AZO testinden geçmiş yüzde yüz pamuklu kumaşıyla sıcaklık ve rahatlığın yanında, tasarımlarıyla şıklık da sunan Yeni İnci’nin pijama koleksiyonunda zengin renk ve model seçenekleri yer alıyor.


Small’dan XXL’ye kadar her bedeni bulmanın mümkün oldu koleksiyonunun kadınlar için olan grubunda minik kelebek figürlerine, fiyonklara, kurdelelere ve fırfırlara yer veren Yeni İnci, erkek tasarımlarında ise koyu renkli ve çizgili kumaşlara ağırlık veriyor.



Penyeler, ringelli, renkli çizgili üstler, renkli baskılar, patlı, arabiyeli, ekose dokuma cepli alt pijamalar ve cepli önden tamamen düğmeli üstlerin yer aldığı birbirinden farklı modelden meydana gelen pijama grubunda somon, kırmızı, gri melanj, leopar, lila, ekru, bordo, siyah, antrasit gibi renkler ön plana çıkıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder